Heerlijk sprankelend water

Sprankelend, gekoeld, gezuiverd, kokend, koud- en warm-water: alles uit 1 kraan! Al sinds het ontstaan van sprankelend water, aan het eind van de 18e eeuw, wordt het gezien als een exclusief drankje. Het kunnen tappen van direct gekoeld sprankelend water uit je kraan is een luxe die je jezelf wilt veroorloven. Het is niet alleen lekker, maar bovendien erg verfrissend. Het koele  sprankelende water tintelt heerlijk in je mond en maakt iedere slok water of limonade net iets specialer. Verras je gasten en jezelf met de mooiste limonades en maak van ieder glas
een feestje.

Dus voortaan geen plastic waterflessen meer uit de supermarkt, maar milieuvriendelijk fris en sprankelend water uit je eigen kraan. Dit is niet alleen duurzaam, maar ook praktisch en kostenbesparend..

Elke Perfect6 multi-waterkraan bestaat uit een kraan, boiler, filter en Sparq. Na het kiezen van de watersoort (of meerdere watersoorten), kies je de productlijn die erbij hoort. Franke biedt keuze uit zes productlijnen, elk met zijn eigen kranen. De kranen verschillen van elkaar in design, afwerking en bedieningsmechanisme. Ze zien er allemaal stijlvol uit, zijn gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit.

Terug naar boven