Over floww

Floww is nieuw, maar kent een rijke historie. Het gerenommeerde bedrijf Itho Daalderop, dat al sinds het einde van de 19de eeuw met slimme toepassingen innoveert in Nederlandse huishoudens, heeft floww in het leven geroepen.

Itho Daalderop heeft een schat aan ervaring op het gebied van de ontwikkeling van innovatieve kwaliteitsproducten die (meer) comfort brengen in jouw huis. Voor floww geldt hetzelfde en dat laat het bedrijf zien met uitvindingen als de 3-in-1 kokendwaterkraan, de elektronische kraan (4-in-1) en de plintboiler.

Floww speelt in op uitstraling, kwaliteit en, heel belangrijk, plezier. En dat in combinatie met prijzen die lager liggen dan je verwacht. We willen jou bovendien niet lastigvallen met technische verhalen. Het leven is veel te leuk om je daarmee bezig te houden. We willen graag dat je kiest voor floww omdat jij onze slimme en stijlvolle producten wil hebben. Floww is een luxeproduct, maar wel betaalbaar. Een merk van deze tijd. Het uitgekiende ontwerp van de kranen verraadt jouw goede smaak. Niet opzichtig, maar ingetogen en verfijnd. Floww is positief en toegankelijk. En daarom wil je floww hebben.

Floww is een luxeproduct, maar wel betaalbaar

Floww is ontwikkeld en gefabriceerd volgens moderne productiemethoden, en voldoet daarom aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Meer weten over floww? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wil je meer weten over Itho Daalderop, het bedrijf achter floww? Bezoek dan de website van Itho Daalderop.

Kijk voor een overzicht van alle vacatures op de Uitslovers website van Itho Daalderop.

Terug naar boven